Februarutfordringen

mandag 21. desember 2009

God jul til dere alle sammen

Med dette innlegget ønsker Papirdesign dere alle en riktig

GOD JUL
OG GODT NYTT ÅR

Måtte det neste året bli like kreativt som det som har gått. Vi vil takke alle for gode tilbakemeldinger og hyggelige hilsner. Det er dere som får hjulene til å gå. Tusen takk.

Julekort fra Anneli

Da nærmer julen seg med stormskritt, og her ser du årets siste julekort fra Anneli. Hun har laget to fine brettekort med flotte detaljer, og et annet kjempefint kort.

Tusen takk, Anneli, og fortsatt fin adventstid til dere alletirsdag 8. desember 2009

Nydelige julekort fra Anneli

Anneli har laget disse flotte julekortene. To av dem har en liten overraskelse inni, noe som sikkert blir veldig populært hos mottaker.

Hun har brukt arkene Julehilsen, God Jul, Det snør og Mens vi venter. I tillegg har hun brukt chipboard fra Melissa Frances, Grungebord fra Tim Holtz, Borderpunch fra Martha Stewart, og stempler fra Papirdesign.

Takk for titten og fortsatt god førjulstid
fredag 27. november 2009

Kjempeflotte kort fra Lise

Lise har laget disse utrolig flotte julekortene. Hun har brukt arkene Julehilsen, Drømmer, Kristorn, Julens sanger og Brendte mandler. I tillegg har hun brukt punch for å lage granbar, glansbilde, stempel og metallpynt.

Tusen takk for flotte bidrag, og god adventshelg til dere alle.

fredag 20. november 2009

Dette må dere bare se...

Scrapping The Music består av 6 kjempedyktige damer fra Hamar. De er kreative og nytenkende, og de koser seg masse med hobbyen som oss alle andre. Denne måneden har de kost seg med Papirdesigns julekolleksjon, og de har laget masse masse. Her får du en liten sniktitt, og bloggen deres er fullpakket med masse juleting.

Tusen takk til Scrapping The Music for flotte kreasjoner.

Ha en flott scrappehelgtirsdag 17. november 2009

Alt om Johanna hos Scrappehuset

Scrappehuset har en flott artikkel om Bibbi denne uken. Hun lager de flotteste ting, og har utfordret damene i Scrappehuset på følgende måte:

Vær kreative med stjerner!
Det kan være bl.a. LO, kort,
juletrepynt eller annen pynt til hjemmet
- bare fantasien setter grensene her :)

Scrappehusets damer har brukt Papirdesigns papirer til denne utfordringen. Masse flott
har de laget, løp inn og bli inpirert. Her er noen smakebiter:

Hilde


Torillonsdag 11. november 2009

Julens gode stunder

Linn har laget denne flotte LO-en i bruntoner. Det er mange detaljer i LO-en som du ikke ser med første blikk, så klikk gjerne på bildene for å forstørre dem. Linn har brukt arkene: Drømmer, Juletre, Mens vi venter, og Julefryd.

Tusen takk, Linn
tirsdag 10. november 2009

Casa Kreativ

Hobbyverden har fått et nytt, kjempeflott forum som favner om alt fra strikking, hekling, scrapping, foto og masse mer: CASAkreativ. Her finner du tips og inspirasjon til å lage det aller meste. Papirdesign har sponset scrappejentene, og her er en liten smakebit av alt det flotte disse jentene har laget.

Hjertelig takk til Casa-damene.
LO av Ruffa

LO av Mi@

Flotte kort av Marianne

mandag 9. november 2009

StampARTic

StampARTic er et skandinavisk online magasin for kortlagere og stemplere, som består av 9 kjempeflinke damer fra Norge, Sverige, Finland og Damnark. I bloggen deres finner du masse flotte kort og andre småting som de har laget. Disse damene har kost seg med julekolleksjonen og det er fantastisk å se hvor utrolig mye flott de har laget. Masse kort, små gaver, julepynt og til og med et titteskap. Dere må ta turen innom, her er bare en liten smakebit...

Takk for titten og tusen takk til StampARTic

Tittekasse fra Aija


Gaveeske fra Charlotte


Gaveeske fra Lillemor


Kort fra Petra


Stjerneboks fra Jorunn

fredag 6. november 2009

Linn har laget denn kjempeflotte LO-en. Hun har brukt arket Swirls som bakgrunn og lekt seg masse med maling og diverse klisj klasj:-). Se bloggen hennes for nærmere beskrivelse. I tillegg har hun brukt detaljer fra arkene "mens vi venter" og "valentin" samt en god bit fra arket "julepost".

Tusen takk Linn.

I helga er det stortreff i Bodø i regi av Arctic scrapbooking. Det er mange forventningsfulle damer i byen i dag, og vi skal ha en flott helg. Mann og barn er overlatt til seg selv, og det er full fokus på papir, blonder, blomster, stæsj, latter og godt selskap. Som vi gleder oss.

God scrappehelg, alle sammen

torsdag 5. november 2009

Nydelig LO fra Lise

Lise har laget denne flotte LO-en, "The Julekalender". Her koser lille Eline seg med pakke fra kalenderen sin. En får skikkelig førjulsstemning av denne lille jenta i pysj ved kjøkkenbordet. Ja, julen nærmer seg med stormskritt, og en må snart få alle de små kalendergavene i hus. Det er jo et lite puslespill i år som alle andre år. Men koselig er det.

Ha en flott dag videre, og takk til Lise

onsdag 4. november 2009

Papirdesign sponset kurs på Papirfest

Papirdesign var med å sponse to kurs da årets Papirfest gikk av staben i Stavanger for litt over to uker siden. Vår egen designer Oddbjørg var kursholder og gjorde en fantastisk jobb. På det første kurset lagde deltagerne en kjempeflott julebok. I den er det god plass til å skrive om juleforberedelser og tradisjoner, lime inn bilder og små lommer til å ta vare på småting en ønsker. Bøkene ble sponset av Fretex
På det andre kurset hadde Oddbjørg laget en LO med ark fra julekolleksjonen. Her brukte hun arkene Drømmer, Englesang og Julehilsen. Pynt og dekor ble sponset av Kort og Godt

Takk for titten, og takk til Oddbjørg for kjempebra kurs