Februarutfordringen

søndag 31. oktober 2010

~ Bryllupskort i oktober ~


Trengte ett bryllupskort, og da fant jeg ut at arket Mormors Hage hadde akuratt det uttrykket jeg var på jakt etter. Det passet perfekt sammen med gammelt noteark og litt krakeleringsmaling!

Har klippet ut både blomster og sommerfugler fra det lekre arket.
Har også hatt på litt glitterlim for å framheve blomstene litt, samt litt perler "rundtomkring" for å forsterke vintage- og shabby-utrrykket jeg ønsket.


Håper det var greit med litt bryllupsstemning sånn i slutten av oktober :)

Ha en fin kveld videre!
*klem*

onsdag 27. oktober 2010

ikke fart uten bart...


Har brukt det kule arket "treverk" og en rest av et "Damask"-ark til denne loen av Herman med sin tante.. Tantes tatoo er kjempekul, og han ønsker seg en slik han og.. Godt kulepenn funker like godt;-)

tirsdag 26. oktober 2010

Nyheter

Da er englestemplene kommet ut til de fleste butikker, så nå er det bare å løpe avgårde.

I forbindelse med at farsdag er like rundt hjørne, har Papirdesign to nye ark på lur. Det ene har teksten Pappa, og det andre har teksten Gratulerer med dagen. Begge arkene har dobbelsidig trykk. Disse er på lager og klar til levering.

mandag 25. oktober 2010

Kremmerhus

Jeg har laget et kremmerhus man kan putte en liten overraskelse i - det være seg julegave, julesnop, pepperkaker, eller noe annet morsomt...

Jeg har brukt det tosidige arket "Nora", et "god jul"-stempel og nissestempelet fra Papirdesign.
Ellers er det snøfnugg fra Quickutz og Spellbinders, samt dies fra Nellie Snellen. "Grenen'' og bladene er fra Prima.
Det ble også et staffelikort med arkene "Bjelleklang" og "Juleminner". Arket Julesanger er fra 2008. Begge stemplene er også fra papirdesign. På Bjelle-stempelet har jeg først stemplet med grønn stempelpute, og så stemplet bjellene i gull etterpå. Jeg trodde det skulle bli veldig knotete, men det gikk på første forsøk;-).

Og for dere som har ventet på englestemplene - nå har de kommet - alle tre - så løp og kjøp!!

fredag 22. oktober 2010

~ ....og enda flere julekort ~

Som tidligere kolleksjoner - så egner også årets julekolleksjon seg utmerket til å lage årets julekort med. Her er etpar eksempler til på hvordan man kan bruke mønsterark og stempler - ikke så avanserte, men det er vel det som er greit; enkle julekort som ikke tar all verdens tid - så man har tid til å kose seg litt med andre ting også før jul... ?

Har brukt rød stempelpute og stemplet på Bazzill Kraft, samt limt på en rød perle under det stemplede røde hjertet. Enkelt og greit!

Her har jeg stemplet med mørkebrun stempelpute på Bazzill Straw - og klippet ut motivet og limt oppå mønsterarket. Til slutt har jeg svertet rundt kantene og limt på ett rødt blinghjerte. Her har jeg brukt mønsterarket Hjertegod - ett nydelig ark!!

Her er motivstempelet stemplet med Ranger Distressink i fargen Vintage Photo. Etterpå strøk jeg over ett tynt strøk med blank Crackle Paint for å få det litt gamle og slitte utseendet. Det som skjedde var at krakeleringsmalingen dro med seg litt av stempelsverten (siden den ikke er vannfast) - noe som ga en kul effekt syns jeg! Ellers så har jeg stemplet med fjordårets julestempel, og har brukt mønsterarket Frida.
  

Og til slutt alle tre kortene samlet, og litt detaljbilder:

onsdag 20. oktober 2010

Casa Kreativ

Papirdesign har sponset de flinke damene i Casa Kreativ. De har boltret seg i julepapir og kommet frem til masse fint. Under er et lite utvalg at det de har laget.

Lyst å vinne premie???
Hiv deg med på deres utfordring og få sjansen til å vinne flotte premier fra Papirdesign.
lørdag 16. oktober 2010

Nok et julekort

Holder fremdeles på med julekort, og tenkte jeg skulle legge ut dette hvor jeg har brukt arkene Kongler som bakgrunn. Dompappene er klippet ut av Juleminner, og konglene fra Potpurri
(arkene ses i helhet dersom du klikker på navnet) . Stempelet er også fra årets kolleksjon.

Ønsker alle en riktig god helg.

mandag 11. oktober 2010

Julekortproduksjonen er i gang.

Jeg er i utgangspunktet ikke spesielt glad i å lage kort, og gjør det kun fordi jeg "må", men i kveld har jeg virkelig kost meg.. Det som skulle bli ett enkelt og kjapt kort, ble til to større, en boks, to små, en tag og en til-og fra lapp:-)
Jeg har brukt arkene Frida og Hjertebank, samt utklippsarket Juleglede. Ellers er også stempelet og båndet fra årets julekolleksjon. Blomsterranken er Prima.
Det ble ett slikt brettekort til, og her brukte jeg kun arket "Julebukk" som bakgrunn og snømannen er fra arket Juleglede. I tillegg har jeg brukt tre stempler
Da jeg var ferdig med kortet kom jeg over siste "Ett Trykk", og ble så inspirert av en nydelig boks i bladet (med tutorial), at jag måtte lage en jeg også. Perfekt størrelse til å putte litt bilder oppi sammen med kortet:-).

Valgte å bruke samme arket, og har i tillegg klippet ut en juleblomst og banneren fra arket "Potpurri". Den store blomsten er fra Mulberry, og blingen er Basic Grey


Disse tagene er superenkle- og raske- og lage og restepapiret kommer jo godt med. Har brukt rester av arket Frida og hjertebank. Stemplet, rosene og det ene båndet er også fra Papirdesign.

Det ble også et par små og helt enkle Easel-kort med motiv fra utklipparkene.....
Godjul-stempelet er fra den ene engleplata.


og helt til slutt ble det en liten enkel til- og fra-lapp med stempel fra en av juleplatene.
Ønsker alle en flott uke:-)

mandag 4. oktober 2010

Flere julekort

Nå er det mørkt ute om kveldene, og da kribler det etter å
sette seg ned og lage julekort.
Her kommer tre på rappen.

Motivet her er fra klippearket Juleglede.
Jeg har brukt arkene Julebukk og Frida.
Stempelet er fra platen Julehilsen.På dette kortet har jeg fargelagt et Sarah Kay-motiv med Promarkers.
Jeg har brukt arkene Julebukk, Søte juletid og Juleklem.
Stempelet er fra platen Juleklokker.Her har jeg brukt arkene Julebukk, Frida, Askeladd,
Julekuler og Juleglede.
Motivet er fra klippearket Juleglede og stempelet
fra platen Juleklokker.Ha en fortsatt flott kveld.

Klem,
Lise