Februarutfordringen

onsdag 13. januar 2010

Memo tavle fra Linn

Linn har laget denne flotte memo tavlen. Hvem trenger ikke det i en hektisk hverdag??? Hun har brukt en transparent som hun har limt fast i underlaget. Denne kan du skrive på med upermanent tusj. Utrolig kreativt.

Opphenget er av smijern, og brukes vanligvis til broderier eller liknende. Dette er gjenbruk, og kommer sikkert mye bedre til sin rett nå enn den gjorde tidligere:-)

Tusen takk, Linn, for inspirasjon og kjempeflott memo tavle

fredag 8. januar 2010

Norgespremiere Pelle Politibil og en liten snik titt...

I kveld har vi kost oss med Pelle Politibil på kino. Den har norgespremiere i dag, og det anbefales virkelig å ta med seg barna på kino. Vi storkoste oss, lo masse og er kjempestolt av byens egen superhelt.

I forbindelse med ny film, er en rekke produkter med Pelle Politibil og hans venner under utvikling. Foreløpig kan en få kjøpt brød, puslespill, lotto, CD mm, men jeg er vel vitende om at mange flotte produkter er under produksjon. Papirdesign har vært så heldige å få jobbe med disse flotte figurene. Stempler og ark er under produksjon, og her ser du en liten smakebit. Spesielt morsomt er det å jobbe med dette, siden ingen norske barnefigurer er å finne i scrapbookingverden. I tillegg til disse produktene kommer vi med masse flotte bursdagseffekter som tallerken, ballonger, servietter og mere til.