Februarutfordringen

fredag 28. januar 2011

Nyheter vår 2011

Nyhetene ligger i nettbutikken, og er klare for å innta papirhyller rundt om i hele landet...onsdag 26. januar 2011

Ny kolleksjon fra Papirdesign

Da er en veldig travel tid over, og her ser dere litt av resultatet. Papirdesign har stand på Gave- og Interiørmessen fra torsdag til søndag, og i den forbindelse lanserer vi 24 nye dobbelsidige ark 12 x 12, og 4 klippeark. Denne gang er det masse nyheter i forhold til bryllup, og en god del av arkene går perfekt til konfirmasjonsarkene fra 2010. I tillegg står jo påsken snart for døren. Kanskje vi ses på stand E01-22


lørdag 22. januar 2011

Sjokoladeeske og pengelommekort


Nå som harddisken min har røket, blir det plutselig god tid til kortlaging. Jeg har laget en sjokoladeeske av papiret Mormors Hage. Har også brukt en bit av papiret "Jenteblomst" og et venne-stempel.
Synes det er greit å ha litt kort liggende, og jeg fallt skikkelig for et pengelommekort jeg fant hos Anita Hagen. Her er to versjoner hvor jeg har brukt ark fra Papirdesign.På dette kortet har jeg brukt arket "skatter". Blomstene er også fra Papirdesign.

Det grønne, lekre tosidige arket "Guro" ble brukt på det andre kortet. De små hvite blomstene er også fra Papirdesign, mens sommerfuglen og de grønne rosene er fra Prima.
Håper alle får en flott helg.

torsdag 13. januar 2011

Bursdagsjente

Jeg har kost meg litt med kortlaging i det siste, og med matchende de matchende papirene "Fremtid" og "Gratulerer" går jo det lett som en drøm...
Jeg har også stemplet "bursdagsjente" fra plata Gratulerer, og brukt et bånd fra Papirdesign.
Den store blomsten er fra Prima.


På innsiden har jeg et stempeltrykk hvor jeg har stemplet på arket "Fremtid" og "Sommerdag" (ballongen), og klippet ut detaljer som er limt på det orginale stempeltrykket. Vips så ble Tilda veldig matchende til resten av kortet.
Ha en flott og kreativ uke.

fredag 7. januar 2011

Et par vinterloer

Godt nytt år alle sammen!
Rett før jul var jeg innom Line og plukket med meg et par plater med noen utrolig flotte vinterstempler som jeg ikke hadde i samlinga mi fra før. Jeg fikk skikkelig lyst til å lage en lo med disse stemplene og det resulterte i denne loen:

Alle stemplene er fra de to vinterplatene Papirdesign har, og de er kjempeanvendelige - både på kort og Lo`er!
(Loen er forøvrig scrappet etter skisse93 hos skissedilla:-))

Fant også frem noen eldre vinterpapirer fra Papirdesign da jeg skulle scrappe bilder fra fjorårets medaljefangst fra vinter OL i barnehagen. Jeg har brukt arkene "Snø", "snøvær" og "sledetur", og brukt et stempel fra "vinterglede"-plata.