Februarutfordringen

torsdag 29. januar 2009

Daniel Askeland!

Daniel Askeland er gjestedesigner hos Papirdesign og sjekk alt det flotte han har laget. Daniel er 17 år, bor i Bergen og er student. Per tiden studerer han Media og Kommunikasjon, men på fritiden lager han de flotteste papirkreasjoner. Her er noen av dem...
Minialbum fra Anneli

Anneli har laget dette flottte minialbumet av to papirposer. Hun har bundet dem sammen med "Bind it all", og pyntet med masse flott pynt i chabby chic stil. Hun har brukt arkene "Bestemor og bestefar", 1001 hjerter og "Lykkeliten".

Takk for at du titter.

tirsdag 27. januar 2009

Venninnehilsen fra Anneli

Anneli har laget dette kjempeflotte posekortet til en venninne. Med masse søm, perler og duse farger er dette virkelig chabby chic. Heldig er hun som får denne. Hun har brukt arkene i serien "Valentin".

Tusen takk, Anneli.


mandag 19. januar 2009

Nytt bidrag fra Lise

Lise har laget dette flotte bidraget med arket "Bestemor og Bestefar". Hun har skjært ut to chipboardplater som hun har kledd med arkene. I tillegg har hun brukt klippearket "Valentin" og et stempel fra platen "Runde tekststempler".

Tusen takk, Lise.

fredag 16. januar 2009

Søtt til min søte...

Hva er bedre enn Love Hearts til Valentindagen? Lise har laget denne kjempeflotte godterposen til sin "søte". Hun har brukt arkene Valentin, Tre fine ord og Forelskelse.

Takk for at du er innom


torsdag 15. januar 2009

Oddbjørg har laget masse fint...

Bidragene fra Oddbjørg er bare kjempeflotte. Hun har brukt de nye arkene i serien Valentin til å lage tre kort og en gavepose. Heldige er dem som får dissse...

Takk for at du titter