Februarutfordringen

onsdag 31. august 2011

St.lucia med de nye julepapirene

Dagens layout med nye julepapirer..

Jeg har brukt baksiden av arket "Englekor", baksiden av "Høytid", og baksiden av "Englebarn". I tillegg fant jeg frem fjorårets ark "Potpurri", og klippet ut rammene og tallene.


Blonden er selvfølgelig også fra Papirdesign, og det er også den supersøte perleswirlen! Nå kommer også Papirdesign med halvperler, bling og swirler som kan pynte opp kort og loer.

(Jeg har en mistanke om at det blir et tre som skal pyntes her inne i morgen - eller blir det en nissekos? Vi får se...)

tirsdag 30. august 2011

Nye julepapirer

Jeg var så heldig å få en stor bunke med de nye julepapirene til Papirdesign i går, og jeg må bare si med en gang... bildene yter ikke papiret rettferdighet! De er så utrolig lekre!! 12 dobbeltsidige ark, foruten klippearkene..
(klikk på bildet for større versjon)
Jeg har tatt utgangspunkt i ei skisse fra Skissedilla, og brukte papirene "Høytid" og "Julekveld".
Hjertene som synes under arket oppe og nede er ei stripe på "julekveld-arket", og den lille tagen mellom bildene er fra arket "juletags".
Er så utrolig happy over å få lov til å leke med disse papirene, og svusj - så var sommeren ute, og jula like rundt hjørnet...
Happy scrappings!

fredag 26. august 2011

Mens vi venter på julepapirene....

... så leker jeg med gamle påskepapirer:-D


tirsdag 23. august 2011

Nye klippearkFlere nyheter fra Papirdesign

Julekolleksjonen 2011, Julens gleder og Vintertid...

Da er julekolleksjonen i hus, og vil i sin fullhet bli presentert på Gave- og interiørmessen på Lillestrøm fra torsdag. Kolleksjonen i år består av "Julens gleder" og "Vintertid". Tilsammen er det tolv dobbelsidige ark med tradisjonsrike farger og mønster. I tillegg til arkene kommer det nye blomster, stempler og 4 nye klippeark. (Bildet kommer...)

søndag 21. august 2011

Et par kort

Har vært utrolig lite tid til scrapping i august, men litt har jeg da hatt tid til.
Elstefrøkena vår begynner på skolen i morgen, og i den anledning
lagde jeg en liten hilsen til barnehagen, som takk for at de har tatt så godt var på henne i
de 5 årene hun har vært der.
Jeg lagde et kort og kledde en boks med Fererro Rochèr.
Jeg har brukt arket Roser er røde....
Blomstene er også fra Papirdesign. Stempelet er fra platen Tekster, som kom i vår.


Nydelige blomster, og en diger sløyfe.


Flott stempel-bord som kan kombineres med mange ulike tekster.


Jeg har også laget et kort til en dobbel 70-års-dag.
Her har jeg brukt arket Svalene er søte... (begge sidene)
Også her har jeg pyntet med blomster fra Papirdesign,
og stempeltrykket er fra en tidligere dåpsplate.


Nå nærmer det seg Gave & Interiørmessen, og Papirdesign
kommer det masse nytt.
Det er bare å glede seg :)

Klem,
Lise

fredag 19. august 2011

SNEAK PEAK....


Ja, tror det eller et, men nå nærmer julen seg. En fjern tanke for mange, men ikke for oss som gleder oss over hobbysyslene våre. I neste uke deltar Papirdesign på Gave- og interiørmessen, og selvsagt har vi masse nyheter å komme med. Vi har stand E01-29, kanskje vi ses:-)

tirsdag 2. august 2011

Mannekort med digge Papirdesign ark

Hei alle sammen! Her begynner det å bli en stund siden jeg har lagt ut noe. Sommeren springer avsted med alle den gjøremål og masse familiekos. Pcn har fått hvilt seg godt for å si det sånn hihi! Men tenkte å vise et par kort jeg laget en stund tilbake. Det første her er et konfirmasjonskort, men personen elsker traktorer og ville gjerne ha det til å pynte med i etterkant. Så derfor ingen tekst utenom det som framhever traktortemaet. Var å raidet min kjære manns vertøykasse også. Der var det mye gøy å finne hihi!

Brukt på kortet: Papirdesign ark: Bryllup grå og Bygdetun (treverket på tag'n) ellers har jeg brukt av stempelsettet med stjernene pluss fra et av konfirmasjonsmotivene er det en flott ramme. Den bruker jeg til å lage litt kule kanter med:) Blomstene er også Papirdesign, digg å ha blomster i andre toner enn de vanlige knallfarvene:) Passer eksepsjonelt godt til gutter syns jeg. Også brukt av Papirdesign sine blonder, men inket det i sort for å passe kortet bedre. Den grønnaktige bakgrunnen, er lerret som jeg har malt og stæsjet på:)

Det andre kortet er et mere "vanlig" konfirmasjonskort. Her kan man se den rammen jeg nevnte som jeg kantet med på kortet over:)

Har jeg forresten sagt hvor glad jeg er i Papirdesign sine stemple? Vel jeg DIGGER dem, de har en så stor bruksområde. Derfor digger jeg dem så. Her har jeg fått lekt endel med diverse stempler. På kortet har jeg brukt følgende: Papir: Muligheter, Nora, Konfirmasjon gutt. Stempler: Stjerner, Slips og Gratulerer stempel brettet. 
Ja det var det jeg hadde å vise denne gangen! Håper alle har en flott dag videre med masse scrappetid og lyst:) Hjertelig hilsen Linn