Februarutfordringen

torsdag 30. april 2009

Babylykke

Litt "babylykke" laget av noen bilder som ble tatt for en stund siden. På første LO har jeg brukt "Edle skatter", sammen med overlay fra Hambley, blomster og tyll fra Prima, tickers og brads.

På andre LO har jeg brukt arkene "Rosemaling", "Gullmønster" og "Morgenstund". I tillegg har jeg brukt Magic Mesh, blonder, en gammel hekleduk, blomster fra Prima, lit metallpynt og nåler.

Takk for at du titter, og ha en flott 1. mai.


onsdag 29. april 2009

Papirposekort fra Monica

Monica har laget dette kjempeflotte posekortet. Hun har brukt arket Edler skatter i tillegg til blonder, noteark, blomster og mere til.

Tusen takk Monica, og takk for at du tittertirsdag 28. april 2009

Papirgave til papirbryllup fra Anneli

Anneli har laget dette kjempefine albumet til en par som har vært gift i et år. Da er det nemlig Papirbryllup, og hva passer bedre enn dette albumet. Hun har brukt arkene 1001 hjerter, Bryllup, Kjærlighet og Minne minne. Hele albumet er papirposer, satt sammen med Bind it all.

Tusen takk, Anneli

fredag 24. april 2009

Nye bidrag fra Anneli

Anneli har laget disse flotte kortene fra vårkolleksjonen. Hun har brukt arkene Edle skatter, Journal, Rosenknopp og Mors lille hage.

Tusen takk, Anneli og god helg til dere alle.

tirsdag 21. april 2009

Clean and Simple hos Scrappehuset

Scrappehuset har flere prosjekter i stilen "Clean & Simple". Papirdesign har sponset designteamet, og sjekk ut bloggen deres for å se det flotte de har laget.mandag 20. april 2009

Nye designbidrag fra Linn

Her har Linn laget et kjempefint kort til konfirmanten. Hun har brukt arket Vårstemning, Harmoni og Morgenstund.
I tillegg har hun laget denne flogge LO-en der hun har brukt arkene Morgenstund, Edle skatter, Journal, God bedring og Nostalgi. Denne LO-en er full av detaljer i kjent Linn-stil, så det er bare å studere nøye...

Takk for at du titter, og tusen takk til Linn

onsdag 15. april 2009

Flotte bidrag fra Lise

Lise har syslet med arkene fra den nyeste kolleksjonen. Hun har laget en kjempefin boks til årets konfirmant og et kort i samme stil. Hun har brukt arket Mors lille hage til disse to prosjektene.

I tillegg har en liten prinsesse blitt foreviget. På LOen har hun brukt arkene Rosenknopp og Morgenstund.

Tusen takk, Lise.

lørdag 4. april 2009

God Påske

Papirdesign ønsker alle sammen en fantastisk påske. Håper alle får flott påskevær, godt skiføre og tar masse flotte bilder som kan scrappes etterpå. Her i Bodø skinner solen fra skyfri himmel og det er herlig med ferie.

For å få litt ekstra påskestemning kan dere ta en titt på det flotte Oddbjørg har laget. Hun har brukt arkene Påskemorgen og vårstemning sammen med flotte fjær, tickers, blonder og mere til.

Tusen takk Oddbjørg, og takk for at du titter

GOD PÅSKE

onsdag 1. april 2009

Bryllupskort fra Lise

Lise har laget dette kjempeflotte bryllupskortet. Hun har brukt arkene "Harmoni" og
"Brudemasj" fra vårkolleksjonen. I tillegg har hun brukt stempler fra platen "Bryllup"
og "Gratulerer"

Takk for at du titter