Februarutfordringen

mandag 9. august 2010

Et par kort

Det er ikke så ofte jeg lager kort, men det hender jo at jeg må. Fikk bestilling på et bryllupskort her om dagen, og da var det veldig kjekt å kunne finne frem noen de flotte bryllupsarkene Papirdesign har.
Her har jeg brukt arkene 1001 hjerter, Kjærlighet og Brudevals, stempler fra plata "Gratulerer" og et gratulasjonsbånd som passet perfekt med fargene i papirene.

Mens jeg var i gang lagde jeg et bursdagskort ogsåArket "Edle skatter" er en av mine favoritter og her har jeg brukt det til et bursdagskort. Har også brukt stempler fra plata "Gratulerer", og et gratulasjonsbånd som er limt på en blonde.

5 kommentarer:

 1. Heisann :) Titter inn på dine nydelig kort, virkelig vakre er de. Blir jo så inspirert når jeg ser så fine kort, holder selv på med bryllupskort i form av konvolutter.
  klem Anita

  SvarSlett
 2. Nydelige kort! Hva bruker du til å feste blomstene?

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer.
  For å feste blomstene tror jeg at jeg brukte Diamond Glaze. Ville være helt sikker på at blomstene ikke datt av før de kom frem til mottakeren, og da funker dette limet ypperlig:-)

  SvarSlett
 4. So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.

  SvarSlett