Februarutfordringen

mandag 11. oktober 2010

Julekortproduksjonen er i gang.

Jeg er i utgangspunktet ikke spesielt glad i å lage kort, og gjør det kun fordi jeg "må", men i kveld har jeg virkelig kost meg.. Det som skulle bli ett enkelt og kjapt kort, ble til to større, en boks, to små, en tag og en til-og fra lapp:-)
Jeg har brukt arkene Frida og Hjertebank, samt utklippsarket Juleglede. Ellers er også stempelet og båndet fra årets julekolleksjon. Blomsterranken er Prima.
Det ble ett slikt brettekort til, og her brukte jeg kun arket "Julebukk" som bakgrunn og snømannen er fra arket Juleglede. I tillegg har jeg brukt tre stempler
Da jeg var ferdig med kortet kom jeg over siste "Ett Trykk", og ble så inspirert av en nydelig boks i bladet (med tutorial), at jag måtte lage en jeg også. Perfekt størrelse til å putte litt bilder oppi sammen med kortet:-).

Valgte å bruke samme arket, og har i tillegg klippet ut en juleblomst og banneren fra arket "Potpurri". Den store blomsten er fra Mulberry, og blingen er Basic Grey


Disse tagene er superenkle- og raske- og lage og restepapiret kommer jo godt med. Har brukt rester av arket Frida og hjertebank. Stemplet, rosene og det ene båndet er også fra Papirdesign.

Det ble også et par små og helt enkle Easel-kort med motiv fra utklipparkene.....
Godjul-stempelet er fra den ene engleplata.


og helt til slutt ble det en liten enkel til- og fra-lapp med stempel fra en av juleplatene.
Ønsker alle en flott uke:-)

3 kommentarer: