Februarutfordringen

søndag 17. april 2011

En HERLIG nyhet....

Da kan vi stolt presentere Lene Bjørnerud som medlem av designteamet til Papirdesign. Vi er så heldige som har fått henne med på laget, og vi gleder oss masse fremover til å se hva hun lager. Lene har scrappet i mange år, og er vår ukronede "lag- på lagdronning". Mange av hennes prosjekter er fulle av nydelige detaljer, og hun scrapper alt fra clean and simple til fantastiske vintage LOer.

Dette sier hun om seg selv i bloggen hennes:
Hei, jeg heter Lene, er også kjent som nabon blant scrappevenner og på nettet! Jeg er 37 år, har 2 barn på 6 og 8 år, samboer, bikkje og gammelt hus! Vi bor i Lier, rett ved Drammen. Mine hobbyer er scrapping og foto, og det er det denne bloggen stort sett handler om! Jeg driver Skissedilla, Norges 1.utfordringsblogg sammen med 6 andre flotte scrappejenter fra hele Norge, og driver også et fotofirma, 2B Photography sammen med søstern min Kine. Egentlig er jeg utdannet blomsterdekoratør, har drevet egen butikk flere år, men nå er jeg snart ferdig utdannet allmennlærer. For tiden studerer jeg på 4.året ved HIBU, og trives med det!

Tusen takk til Lene:-)4 kommentarer:

 1. Så utrolig gøy!! Velkommen på laget Lene!!

  SvarSlett
 2. Utrolig artig å få Lene på laget! Gleder meg masse til å se hva hun tryller frem:-)

  SvarSlett
 3. Velkommen. Gleder meg til å se hva du kan trylle frem av disse nydelige papirene :)

  SvarSlett
 4. Wiii jeg ble så glad når Line fortalte meg det! Jeg bare VET du kommer til å lage masse lekkert med Lines vakre design. Måå bare bli bra altså hihi! ♥-Velkommen!!!

  SvarSlett