Februarutfordringen

tirsdag 14. juni 2011

Mine bidrag hos CASAkreativ + jeg VANT på CASAsketchy wiiii!

Snakk om herlig da! Jeg er i hvilemodus for tiden og er lite på nett, noe som medfører at jeg ikke har hengt med på at jeg faktisk vant en konkurranse hos CASAkreativ. Jeg er jo admin der inne og har liksom ikke kommet meg til å levere til konkurranser. Men vi har utfordret hverandre i teamet om å henge med vi også. Det angrer jeg ikke på for å si det sånn hihi! Jeg er eleeeendig på skisser så derfor trodde jeg ikke at jeg hadde nubbesjans, med det nivået som er der inne. Men så feil kan man ta, wiiii!

Så her er kortet jeg vant med og alt er Papirdesign produkter såklart. Må jo bare gå bra da altså hihi!

Må bare si farvepalettene Line bruker er såååå min smak, er en drøm å leke med dem alle sammen♥

CASAkreativistene laget også mange flotte ting av Papirdesign sine produkter da vi hadde en feature av nettopp Papirdesign. Vi er så heldige å få slike sponsorpakker altså! Og det var ikke fritt for ideer og kreasjoner. Her kan du se hva de andre laget :)

Og her er hva jeg laget til featuren :)

 På denne har jeg brukt av det vakre og dype rosa arket Duft av blomster, både forsiden og baksiden. Tittelen er et alfabeth stempelsett fra Papirdesign som jeg kjøpte for lenge siden, men som jeg er så flott! Tekstboksen til Happy Times er også et stempel fra papirdesign, en stor favoritt. Jeg har også brukt noen av Papirdesign sine vakre blomster og ikke minst blader. Endelig i en størrelse som passer meg og dyp grønnfarve :)
 ♥♥♥

På dette kortet har jeg brukt arkene: Fuglesang, Jente konfirmant, Oda, Mors Lillehage og Klippearket Engler. I tillegg stempler som Gratulerer teksten og rammen bak :) Pluss flere av Papirdesign sine vakre blomster.

Innsiden av kortet fikk også litt dekor.
 ♥♥♥

 Her er et kort min mamma skal få. Hun fortjener virkelig en takk for alt hun gjør som mamma og som medmenneske. Hun er så glad i turkis og blått, så da ble det litt bruk av oljestifter, Crackle accent og Glimmermist i turkis. Disse farvene passet perfekt syns jeg med Mamma arket. Brunt og turkis er rååålekkert sammen♥ Hjerteborden er Papirdesign stempel, det er egentlig et stempel med to hjerter ved siden av hverandre. Som jeg laget en bord av. I tillegg der det står Always er det også fra et rammestempel fra Papirdesign. Jeg har også brukt kalenderstempelet igjen, blir aldri lei det hihi! Stempler er gull verdt og spesielt slike som har veldig alsidig bruksområder.Englene er fra Klippearket.
Småperlene i hjertet har jeg limt for hand, jadda tålmodig har jeg blitt med alderen hihi! Hjertet er "hjemmelaget" med transparent, spellbinders hjerte die og en god porsjon maling :)

 ♥♥♥
Denne var så herlig å jobbe med. Helt ærlig så har jeg kreert lite i grått. Det blir oftest bruntoner eller creme. Men arkene passet så bra til bildene at jeg hev meg uti det :) Det syns ikke så godt på bildet men det er et lag med de grå bryllupsarkene under blondekantene hihi! Det fremste arket er fra en eldre serie av PD som passet så bra til sammen med de nye arkene syns jeg. Farve"boksene" bak er laget med nye og eldre stempler fra Papirdesign og mange av de nye arkene som: Fremtid, Eføy, Turkis, Lykke til og noen resteark :) Alt av blonder er og fra PD, gooosj snakk om luksus blonder. Et tips også, hvis du ønsker litt grunge aktig ramme rundt/på prosjektet ditt, vil jeg anbefale å bruke selve rammen på de nye manne konfirmasjons stemplene. Det med slipset eller det med overkroppen. Har brukt det både på det øverste kortet og til venstre på denne LOen. Digger slike ja!! Pluss du kan se det på bildet under, har brukt det på det turkise arket. Bare maskert motivet i midten av stempelet:P

 


Jeg har enda noen prosjekter å vise dere, men dette får holde for i dag :) Kommer blandt annet to guttekort om ikke så lenge. Ene er virkelig grunge og tøfft og jeg gleder meg å vise det fram.
Ha en kreativ uke alle sammen, scrappeklem fra Linn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar