Februarutfordringen

lørdag 11. februar 2012

Valentine, Bryllupsdag og en god venn kort♥

Jeg kan bare ikke skryte nok over alsidigheten til Papirdesign sine produkter. Det slo meg veldig klart her i forrige uke. Jeg tenkte hmm må få laget opp Valentine kort til mannen, og også et kort fordi vi har vært gift i sju år den 12 februar. I tillegg kjenner jeg noen som kunne trenge en liten oppmuntring i hverdagen akkurat nå. Og det som slo meg var at kolleksjonene til Papirdesign dekket glatt dette behovet. Min mamma må jo få morskort også, og det har jo og Papirdesign så det blir jo lett som en plett å få laget :)Både med tanke på stempler, mønsterark og ikke minst pynt. Nå i tillegg kommer det herlige alfabeter. Line overgår seg selv ved hver ny kolleksjon. Snakk om å være beæret og takknemlig får å få lov å være DT for et så flott firma. (ja jeg sier det ofte men kan ikke si det ofte nok hihihi)

Så her kommer tre veldig forskjellige kort fra meg hihi. Som sagt Papirdesign dekker det meste:)
På dette kortet over har jeg brukt mønsterarkene: Lykke til og Fioler er blå. Som jeg har framhevet med PD limputer. De turkise hjertene er fiberpaste som jeg har malt turkis og klippet ut. Jeg har også brukt av de lekre halvperlene til PD. De sitter kjempegodt og man kan også flytte justere dem litt uten at de sitter for hardt fast med en gang. Har brukt noen pakker til nå og har tenkt å fortsette med det:) I tillegg har jeg brukt et av de vakre stjernestemplene jeg aldri får nok av:)

På dette kortet er det ikke så mye mønsterark brukt, men hjertene og endene under teksten er fra baksiden av arket Englesang. Alt av stempler utenom bakgrunnstempelet er fra Papirdesign. Et tips jeg vil gi om slips stempelet. Jeg har delt det slik at jeg kan bruke slipset og rammen hver for seg eller sammen. Rammen i seg selv er bare rålekker. Jeg brukte den på Huskeboken jeg viste for en stund tilbake. Blingen som er brukt er også PD:)

 På dette siste kortet har jeg virkelig boltret meg i stæsj og lag på lag. Mønsterarkene er: PD 11584 Og du er like så - forside og bakside. Alt av blomster, halvperler og perleswirler og bånd er fra PD i tillegg til tekst stempelet:)

Da er det bare å glede seg til vi får begynne å leke med den nye kolleksjonen og de flotte alfabetene. Genialt med Æ, Ø, Å og i tillegg til tall. Jeg formelig kjenner det klør i fingrene *lykkedans*

Ha en flott kreativ helg alle sammen, nå har jeg fått endel av de nye arkene fra PD. Jippi sier jeg bare, ingen tvil om hva jeg skal gjøre i helgen hihi!

scrappeklem fra Linn♥

1 kommentar:

  1. Åh så masse fint, kortet til din kjære var jo bare helt genialt!! :)

    SvarSlett