Februarutfordringen

onsdag 27. mars 2013

Påskepynt og Påske egg :)

Er det noe jeg ikke har for mye av er det påskepynt og ihvertfall ikke noe å pynte veggene med. Så da ble det et lite påskecanvas fra meg. Godt med pynt på det ble det også hihi. Jeg har overført mønsterarket Påskeegg til bakgrunnen og langs sidene. Disse søte små eggene er fra samme mønsterarket øverst som en bord på arket.
Alt av pynt på dette lerretet er fra Papirdesign. 
Annet brukt er Molding Paste, Gesso og Golden Soft Gel Medium, to stensiler og noen fjær :)
God Påske er fra mønsterarket Påskestemning, det står på borden på baksiden av dette arket. Jeg har også brukt av det lilla vakre arket Mot Vår. Disse doilliene er såå vakre ♥
Her kan du se overføringen av mønsterarket Påskeegg baksiden langs kanten.
Fuglene og blomstene er utskjæringer fra det nye vakre mønsterarket Påskestemning. Det samme mønsterarket er også klipt ut og limt på noen av molding paste rutene på lerretet.

Så kommer det er påskeegg fra meg også. Dette laget jeg før jeg fikk disse nye flotte arkene. Men PD har flere flotte Påske serier. Som jeg har brukt her på egget. Se så søøøte disse små kyllingene er da *smelt*

Jeg har brukt mønsterarket Vennskap (forsiden og baksiden) Egget har jeg malt og decopauget på silkepapir for å gi et softere uttrykk. Før jeg limte på mønsterark og pynt. Blondekanten rundt egget er fra PD.
Blingen og noen av blomstene er også PD, den store blomsten er hjemmelaget ut av et tyll bånd jeg hadde.

Det var alt jeg hadde å vise i dag, da vil jeg ønske dere alle en riktig  GOD PÅSKE :)


Stor scrappehilsen fra Linn

1 kommentar: