Februarutfordringen

mandag 18. august 2014

Presentset i två olika färger!

Idag har jag små presentset i två olika färger att visa er. Nu när skolorna drar igång igen börjar också säsongen för kalasen! Jag tycker att det är fint att ge bort både present och kort som matchar varandra.

Här har jag använt många olika lager och diecuts. En perfekt teknik när du har en del spillbitar över.

Jag har dekorerat ramar och de söta Trollsländorna med Rhinestones i olika färger. Prova att fäst en del lager med 3d kuddar så får du en fin 3d effekt.

Jag vek askar som är cirka 10 x 10 cm stora. Den här dekorerade jag med die-cuts, de söta rosa doilisen och olika chipboards. Sist knöt jag en stor rosett runt.

Den här använder jag när jag viker mina askar. Det går väldigt fort och jag får perfekt resultat varje gång.

Mitt nästa set går i i blått, grönt och kraft. Även till detta kortet vek jag en enkel ask. Till detta setet knöt jag en enkel knut med bandet och dekorerade med en av de superfina nya blommorna.

Mitt kort har en hel del dekorationer men det gillar jag. Bredvid min lilla söta Igelkott har jag skapat ett blomcluster. Jag limmade ihop de nya blåa Hydrangea/Hotensiorna och satte en grön Rhinestone i varje. Jag använde också nya gröna blommor.


Till mina presentkit har jag använt:
Mönstrade papper: PD 13741 Blå Pioner, PD 13743 En Fugl I Sitt Hus, PD 13759 Påskeegg, PD 12737 Barnedop rosa, 13746 Rosa Pioner, PD 14894 Blomsterduft
Dekorationer: NYA blommor blå Hortensia, grön dubbel blomma, grön, rosa och gul Rhinestone, PD 13816 liten vit och rosa doilie, Alfa Stickers PD108 blå
Övrigt: 3d kuddar

Många kramar från Ulrika!

2 kommentarer:

  1. Enig med Renate her, og jeg fikk også lyst på en slik boks-sak..

    SvarSlett