Februarutfordringen

lørdag 6. september 2014

Vinner augustutfordringen

Vi har igjen kost oss med bidragene som dere har levert til vår augustutfordring. Denne gangen var det ekstremt jevnt - med kun ett stakkars poeng som skilte av de to bidragene vi likte best...
Og vi må få si at det er utrolig artig og inspirerende å se hva dere lager med Papirdesign sine ark, blomster og stempler!!
Takk for alle bidrag. Vi har kåret en vinner av utfordringen vår, men først skal dere få se de andre prosjektene vi fallt for.

May Runa har laget dette ultrasøte bryllupskortet: Jorunn er en trofast leverandør til våre utfordringer og vår ivrigste kommentarleverandør. Vi likte skikkelig godt dette flotte kortet hun lagde i pasteller:


Kristina er også en ivrig deltager på utfordringene våre, og hun leverte mange og flotte kort til denne utfordringen. Her har vi plukket ut dette lekre kortet... 

Kristina ble også vinneren av utfordringen med denne lekre boksen. Vi anbefaler en titt inn i bloggen hennes for å få en nærmere titt på den gjennomført lekre bryllupsboksen..

Gratulerer så mye. 
Ta kontakt med oss på post@papirdesign.no, og merk mailen med vinner augustutfordringen, så får du en premie tilsendt i posten:-)

Og husk å bli med på månedens skisseutfordring. Vi har skisser til både kortlagere og layoutlagere, og skissene finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar