Februarutfordringen

søndag 9. november 2014

Vinner babyutfordringen

Jøye meg så utrolig mye flott det kom inn til babyutfordringen vi hadde i oktober!! Det var også rekordmange som hadde brukt Papirdesignprodukter - hele 12 stk!! Det gjorde ikke denne trekningen lettere når alt var så flott... Dere skjønner sikkert det når dere får se noe av det flotte som kom inn:

Sjekk dette utrolig søte kortet som Lena lagde med Herman og Emilie-serien...


 Tina Mari leverte dette dekorative og flotte kortet til en heldig ett-åring

Heidi er en trofast leverandør til våre utfordringer og hun har brukt ett av de nye julearkene til dette gamle bildet av sine barn.. I tillegg har hun brukt masse blomster og halvperler fra Papirdesign.


Man må jo bare smile av dette herlige bildet som Ann-Kristin har scrappet. Det kommer ekstra godt med dette rosa arket fra Marias verden..

 Lene: Sukk og stønn!! For et delikat og lekkert dåpskort Lene leverte. 

Jeg tror ikke det er mange som har levert flere bidrag til våre utfordringer enn vår trofaste deltager Kristina. Hver måned dukker det opp gjerne 2-3 lekre bidrag fra henne. Denne gangen vil vi trekke frem denne lekre boksen, 

... og dette flotte dåpskortet. Takk Kristina for at du så trofast leverer til utfordringene våre!!

Nok et utrolig søtt babykort, og dette har Berit laget. Kjempeflott med de hempene og den lille søte koppen nederst.  

Vi synes det var morsomt å se noen layouter også blant alle de flotte kortene som kom inn og Hege -  kom høyt opp med denne lekre babylayouten med ark fra den nye serien Lille Mirakel. Hege har også brukt de rosa kakeserviettene og de nye søte små blomstene til Papirdesign. 

Ida Kristin- leverte dette utrolig flotte babykortet på mail like før fristen gikk ut. Ida lager masse lekre kort og du finner mer fra henne på Instagram - der har vi iallefall lagt merke til alle de flotte kortene hennes:-). Også Ida Kristin har brukt ark fra Lille Mirakel og en av de store doiliene. 

Den som stakk av med seieren denne gangen var Linda. Hun har klart å kombinere det røffe og slitte treveggarket med bruk av maling og stensiler på en så sart og delikat måte som matchet bildet så utrolig godt. Vi digget også fargekominasjonen hennes!! Hun har brukt ark, buttons og doilies fra Papirdesign og vi gratulerer med seieren!

Ta kontakt med oss på post@papirdesign.no og merk mailen med "oktobervinner" så får du premien din tilstend i posten:-)

Takk til alle som deltok og glem ikke vår pågående utfordring. Den finner du her.

2 kommentarer:

  1. Man blir jo bare så imponert over all disse nyyydelige bidragene!
    Gratulerer till vinneren!,... og alle andre også for den delen! :-)

    SvarSlett
  2. Gratulerer så masse Linda for et herlig bidrag :-)

    SvarSlett