Februarutfordringen

fredag 22. mai 2015

Project Life 17.mai

Papirdesign har utrolig lekre ark, men ikke alle er klar over at det også finnes utrolig lekre ark til Project Life. Nå er 17. mai over for denne gang, og da passer det vel fint med litt inspirasjon for å få 17.mai-bildene i album. Her har jeg laget en dobbel side med bilder fra i fjor. 


Som utgangspunkt har jeg brukt Project Life-arket til Papirdesign. Dette er et 12x12 ark med mønster på ene siden, og trykkede kort på den andre siden, slik at man kutter de fra hverandre selv. Når jeg lager Project life, pleier jeg først plassere utover bildene, og deretter finne kort og pynt. På første side valgte jeg å plassere et bilde av hver av de fire ungene våre i finstasen. På neste side kommer de mer situasjonspregede bildene, som forteller mer av historien for dagen. For å lage disse to sidene, har jeg brukt to ark av PL-arket (PD15038 Nasjonaldag)


Tittelkortet har jeg laget ved å bruke et 4x6 kort av baksiden av PL-arket, og deretter limt et liggende 3x4 kort over. Dette, sammen med tekster fra et annet ark, utgjør selve tittelen.


For å pynte kortene, har jeg brukt litt hvit maling langs kantene av alle kort og bilder. Deretter har jeg brukt modelling paste og sjablong på de.


For å gjøre kortene litt til sine egne, er det flott å pynte med f.eks kakeserviett og ordstriper. Kortet med melkespannet er egentlig et liggende 3x4. Jeg har derfor limt på ei stripe med tekst over, og flagg underst, slik at det blir 4 tommer høyt. Her har jeg også brukt klistremerker med ord på, som pynt på kort og bilde.


For at ikke pynten skulle bli skjult delvis bak bildet på dette kortet, valgte jeg å kutte den ut med skalpell før jeg limte på bildet. Deretter har jeg hatt maling og modellingpaste på, før jeg til slutt limte på ballonger og banner.


De minste tekststripene er fra Papirdesigns stempelplater med tekst, som jeg deretter har klippet ut. Jeg har også brukt noen røde dotter som pynt på noen av bildene.
Produkter brukt:
Ark: PD 15037 Flagget til topps, PD 15038 Nasjonaldag
Klistremerker: PD 14939 Hverdag
Kakeserviett: PD 13816 10 cm Hvit
Stempler: PD 13795 Fri som fuglen, PD 13794 Ord til deg
Annet: Dotter, røde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar