Februarutfordringen

lørdag 25. februar 2017

Kreativt team, Elin og Renate

Vårt kreative team blir stadig større og bedre. Hurra for oss :-). Her kommer en ny og en dere kjenner godt til fra før, og sammen med de andre begynner dette å bli veldig, veldig bra.  Elin Venge er ny hos oss men ikke i "gamet". Hun er en erfaren scrapper, og det skal bli utrolig artig å følge henne fremover. Hjertelig velkommen til oss, Elin. Vi gleder oss <3


Elin Venge heter jeg, født og oppvokst i vår vakre hovedstad, men jeg har bodd så mange andre steder rundt om i verden at det er flere steder jeg kaller "hjemme". Min bestevenninne introduserte meg for scrapping for noen år siden og mente at denne hobbyen var noe for meg. Det var gøy der og da, men ikke noe jeg fortsatte med. En dag på høsten 2010 endret alt seg, jeg kjøpte mine første Copic-tusjer. Da var det gjort - jeg ble hekta. Siden den gang har samlingen tusjer, papir og andre scrappesaker økt jevnt og trutt, og okkuperer nå et helt rom. Jeg storkoser meg på scrapperommet, enten jeg fargelegger movit, lager kort, eske, bretteting eller en og annen LO og PL-side. Fra før av er jeg med i designteamet til Copic Marker Norge, Mo Manning og Ett trykk, og jeg gleder meg virkelig til å starte jobben på dette teamet også - jeg følte meg superheldig da jeg fikk en gla'meldign på telefonen med spørsmål om jeg ikke kunne tenke meg å bli med her, og sånt takker man jo ikke nei til. Stilmessig vet jeg ikke helt hvor jeg havner, jeg hopper litt frem og tilbake mellom det helt enkle og lag på lag med masse stæsj. Klin og klæsj får ekspertene ta seg av, jeg hater å bli grisete på fingrene.

Jeg har laget et veldig enkelt kort denne gangen. Stempelet med trekantene skrek etter å bli stemplet og fargelagt. Dottene i guttefarger var inspirasjonen til fargevalgene mine, og vips hadde jeg et kort.
Produkter:
Stempler: 
PD 13790 Hei på deg
PD 41923 Du er flott
Annet: DotterRenate kjenner dere godt til :-). Hun er en scrapper som mestrer alt fra kort, bokser, LOer, tags, tøft og kult til vakkert og skjørt. Renate har vært sammen med oss i mange år, hun er pliktoppfyllende, hjelpsom og veldig, veldig snill, og vi gleder oss stadig til hennes nest prosjekt. 

Jeg heter Renate og er utdannet frisør og interiørkonsulent, og jobber til daglig i hobbybutikk. Bor i Bodø, med samboer og en sønn. Jeg begynte å scrappe i 2009, først så smått med noen julekort, men jeg ble fort bitt av basillen, og scrapper i dag alt mulig! Jeg har ingen fast stil, men liker variasjon og prøver derfor litt forskjellig. Det går nesten ikke en dag uten at jeg er innom scrapperommet, om ikke annet, så for noen minutter. Der tar jeg pause fra hverdagen, og får litt ro i sjela og utløp for kreativiteten. Det er en stor glede og ære for meg å få være med i Papirdesigns kreative team enda en sesong! Jeg takker for tilliten, og ser frem til å kreere og inspirere med nye papirprosjekter, lagd av verdens fineste produkter!  ♥ Papirdesign i mitt hjerte ♥


Produkter:
Ark PD 17294 Eksos og olje, PD 17287 Girl Power, PD 16146 Naturlivis, grå, PD 17266 Fotballfan
PD 17297 Blomsterbukett
Søte blomster, blå
Dies: PD 16211 Ramme 3HUSK GIVE AWAY I BLOGGENE TIL DET KREATIVE TEAMET

2 kommentarer:

  1. Gratulera! Vert kjekt å fylja med på alt det kreative de finn på :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer til det nye teamet!! Ser ut til å bli ett flott kreativt år!! :-) :-) :-)

    SvarSlett