Februarutfordringen

tirsdag 21. mars 2017

30-årskort

Hei og hopp!

Har du fått kloa i serien Velkommen lille venn ennå? Hvis ikke foreslår jeg at du løper til nærmeste scrappebutikk, arkene er nemlig så utrolig fine at jeg har brukt dem til både bryllup og 30-årskort, selv om det er babyark - de er veldig anvendelige. 

Jeg fikk en bestilling på et 30-årskort som skulle være "rosa/lilla, ha mye blomster og perler eller annen stæsj". Fargene på en del av arkene i Velkommen lille venn-serien er en slags blanding av rosa og lilla, så de var perfekte for oppgaven. De er lagt litt lag på lag oppå hverandre med både lave og høye 3D-puter for dimensjon. 
Jeg er veldig glad i kakeservietter, og her har jeg brukt en som underlag for alt som egentlig er fokus på fronten av kortet mitt; en haug med blomster, en stempeltekst i en ramme og alderen til jubilanten stanset ut i mosegummi. 
Også inni har jeg brukt kakeserviett og blomster, men her har jeg brukt hortensiaer. På innsiden av kortet er det en fordel med noe som ikke bygger altfor mye, og roser har ganske mye dimensjon. Hortensia er snillere sånn sett. De bittesmå sommerfuglene er fra det samme stempelsettet som jeg brukte på forsiden. Jeg stemplet dem med lilla blekk så de skulle matche arkene (i virkeligheten matcher de bedre enn bildet viser). 
Baksiden har omtrent samme oppsett. Også her gikk jeg for flate blomster, og jeg har limt på en lilla perle i midten av hver. 



Hvis du ikke allerede har skaffet deg disse nydelige arkene vil jeg anbefale dem på det varmeste! Stor klem fra Elin






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar