Februarutfordringen

tirsdag 26. juni 2018

Gratulerer med dagen

Hei alle sammen!

Elin her i dag, og jeg har et finurlig, lite brettekort å vise dere. Stort sett lager jeg kortene mine "rett frem" uten mange bretter og dikkedarier, men jeg hadde lyst til å prøve noe nytt. Jeg fant en video på youtube og brukte videoen som utgangspunkt for å tegne mine egne, små origamiskisser for å huske fremgangsmåten. Damen på videoen hadde nemlig en helt grusom dialekt som jeg ikke ville høre mer av enn høyst nødvendig, så jeg slapp unna ved å tegne litt selv.

Når kortet er lukket ser det omtrent ut som baksiden på en konvolutt. Kortet i seg selv er laget av et helt 12x12"-ark og er nesten på størrelse med et standard A2-kort (5 1/2 x 4 1/4") når det er ferdig.

Jeg stemplet og embosset en tekst i hvitt på lilla kartong og stanset ut til fronten av kortet mitt. Jeg limte på et par blomster som matchet.
Ovalen er faktisk limt på et magebelte som holder kortet sammen når det er lukket.
Når du tar av magebeltet og åpner kortet finner du god plass til å skrive en personlig hilsen. Jeg gjorde det veldig enkelt ved å lime en bit av den samme kartongfargen inni kortet som skrivefelt. For å pynte bittelitt, uten å lage innsiden for bulkete, brukte jeg baksiden av strekkodestrimmelen som litt pynt. Jeg limte den på en strimmel med hvit kartong for litt kontrast mot den lilla kartongen, som matcher strekkodestrimmelen PERFEKT.

Produkter brukt:
Ark:
Muligheter - Si det med blomster PD 16158
Stempel:
Pappa PD 14963
Dies:
Hipp hurra, oval PD 17236
Blomster:
rose, lilla 1,8 cm Nr. 26
rose, hvit 1,2 cm Nr. 100
Annet:
Bånd, lilla Nr. 622

Håper du ble litt inspirert til å prøve noe annet enn "rett frem"-kort. Stor, kreativ klem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar