Februarutfordringen

fredag 27. juli 2018

Babyboks

Hei alle sammen...

Jeg håper dere alle nyter sommeren og har en strålende tid. I dag vil jeg vise dere en liten boks jeg har laget.. Jeg fant noen såkalte "napkin fold cards" på Pintrest (det er mange der) og så fikk jeg plutselig øye på noen som hadde laget en boks med et slikt kort i... vel det måtte jeg jo forsøke..


Jeg tok utgangspunkt i en helt vanlig boks jeg bruker å lage (bruker samme mal når jeg lager popup bokser), og forsøkte meg frem.. Og etter noe knoting og feiling fikk jeg det til.. (og ja jeg vet at det helt sikkert ligger mange tutorialer på slike bokser rundt om på nettet, men jeg elsker den kreative prosessen med å forsøke å løse det selv).


Som du ser har jeg laget en babyboks, og lokket er pyntet med fjær, blomster, en engel, button, charms og utstansede sirkler.Og under her ser du hvordan det ser ut når jeg åpner lokket mitt. Stilig ikke sant...


Nedi boksen har jeg valgt å legge et kort..


Jeg har også forsøkt å lage en liten video over hvordan jeg har satt sammen min boks, med mål og mer.. så når den er ferdig redigert kommer jeg nok til å legge den på facebooksiden vår.


Inni kortet har jeg valgt et lite stempeltrykk..


Denne boksen er jo også perfekt for utfordringen vi har gående nå... med bretteteknikk...


Jeg har brukt følgende produkter:
Ark:
Velkommen lille venn - Teddy - PD18441
Dies:
Sirkler, bølgekant - PD 18414
Stempel:
Lille trille - PD 17245
Blomster
Annet:
Button
Krystaller


Da håper jeg at du fant litt inspirasjon.

Klem fra

1 kommentar: